OVER ONS

Over ons 

Annette de Waal

 

Ik koester eenvoud en haal kracht uit de waarheid. Ik heb de bijzondere gave om mensen te begeleiden naar datgene wat het leven uit balans brengt. Oorzaak en gevolg staan voor mij niet los van elkaar.

Een diepe procesbegeleiding maakt het mogelijk om een echte verandering te ervaren. Mijn humorvolle, avontuurlijke karakter zorgt ervoor dat iedere sessie of workshop een moment van herkenning wordt die de magie van het leven op een spontane manier laat ontstaan. Met betrokkenheid slaag ik erin " kansen om te zetten tot daden" .

Ik werk als psychosociaal therapeut/ systeemtherapeut/ gezinsbegeleider/ trainster. Ik heb lange tijd gewerkt als manager, loopbaanadviseur en personal coach.

 

 

Co de Waal

 

Ik sta voor eenvoud en verbaas me iedere keer weer dat mensen er aan voorbij gaan aan datgene wat er al is. Ik ben een pragmatisch mens, oplossingsgericht ingesteld, ga niets uit de weg en ik vind iedere situatie een uitdaging. Ik draag er graag toe bij mensen de moed te laten hervinden.

De moed om vanuit eigen verantwoordelijkheid keuzes te kunnen en durven maken.

Ik werk als psychosociaal therapeut en heb langere tijd bij verschillende hulpverlenende instanties mensen ondersteund en begeleid. 

 

 

"Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou"